Pobjednici International Champions Cupa u Australiji

Real Madrid razmontirao Manchester City rezultatom 4:1

realmadrid_city_2015_kup
Foto: Real Madrid C.F.
1/4
24.07.2015.
u 19:10

City je prijetio, ali Real je iz prve poluprilike - poveo. Karim Benzema sjajno je zabio s nekih 15 metara, zakucao je u gornji lijevi kut. Tri minute kasnije bilo je već 2:0, jer je Toni Kroos sjajnom loptom pronašao Cristiana Ronalda koji je lako matirao vratara građana

Na krcatom stadionu u Melbourneu (oko od 99.000 gledatelja) Real Madrid je bio bolji od Manchester Cityija 4:1.

Već u devetoj minuti Sterling je malo izvrstio Realovu zadnju liniju, potom je nogometaš Cityja pao u kaznenom prostoru, ali sudac nije ništa pokazao. David Silva isprobao je udarac četiri minute kasnije, no gađao je malo iznad grede.

City je prijetio, ali Real je iz prve poluprilike - poveo. Karim Benzema sjajno je zabio s nekih 15 metara, zakucao je u gornji lijevi kut. Tri minute kasnije bilo je već 2:0, jer je Toni Kroos sjajnom loptom pronašao Cristiana Ronalda koji je lako matirao vratara građana.

Do kraja poluvremena u strijelce se kod bijelih upisao i Pepe , a koji je u 44. minuti,  nakon ubačaja iz kornera, vrhunski glavom iz blizine matirao Harta .

Neočekivan poklon glavnog suca dobili su igrači Citya u zadnjim sekundama prvog dijela, jer je Sergio Ramos igrao rukom, ali debelo izvan šesnaesterca. No građani su dobili priliku s bijele točke, gdje je siguran bio Yaya Toure. Silovito je gađao donji desni kut.

Luka Modrić igrao je prvo poluvrijeme, a od 66. minute priliku je dobio i Edin Džeko.

U strijelce se u drugom poluvremenu upisao i Denis Čerišev, koji je lagano pospremio iz blizine nakon što je Icso sjajno ubacio s desne strane. Rus je zabio u 73. minuti, samo tri minute nakon što je dobio priliku na travnjaku. Denis je 2012. potpisao za Real, ali nikada nije dobio priliku u Primeri obući bijeli dres. Upravo se vratio s posudbe iz Villareala.

Realu je ovo prva pobjeda na International Champions Cupu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?