Rekordan iznos

Real Madrid nudi Neymaru 190 milijuna eura

neymar
VL FOTO
22.01.2016.
u 20:22

'Kraljevski klub' je spreman Neymaru ponuditi čak 19 milijuna eura godišnje plaće što je skoro dvostruko više od sadašnje

Predsjednik španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Florentino Perez spreman je pomaknuti "granice rekorda" i platiti čak 190 milijuna eura za zvijezdu Barcelone Brazilca Neymara, prenosi Vecernji.hr

I ne samo to, "Kraljevski klub" spreman je Neymaru ponuditi čak 19 milijuna eura godišnje plaće, što je skoro dvostruko više od sadašnje, odnosno pet milijuna eura više od plaće koju mu nudi Barcelona za produžetak ugovora do 2020. godine.

Navodno, Neymar želi istu plaću kao što je ima Lionel Messi, a ako Barca ne ispuni njegovu želju, spreman je napustiti klub. 

Cijela priča o Neymarovu prelasku u Real zakotrljala se nakon što je dio medija objavio vijest o tajnom sastanku između Pereza i Neymarova oca u Zurichu, uoči dodjele Zlatne lopte. No, otac je demantirao cijelu priču.

– Nije bilo nikakvog sastanka, sve je ovo velika glupost. Svi smo bili smješteni u istom hotelu i čelnici Reala i čelnici Barcelone. Pozdravili smo se, ali nije bilo nikakvog sastanka – tvrdi Neymar Senior.

Dio španjolskih medija navodi kako bi Real, ako plati otkupnu klauzulu od 190 milijuna eura, mogao automatski bez Barcelonine dozvole pregovarati s igračem i njegovim ocem. Jedini problem predstavlja činjenica da je Real kažnjen zabranom dovođenja igrača u iduća dva prijelazna roka što bi mogli iskoristit PSG, Manchester United i Manchester City, koji imaju dovoljno novca za odštetu. Real, ako želi dovesti Neymara, mora to učiniti već ove zime.

Do sada se 17 igrača preselilo direktno iz Barcelone u Real Madrid, a samo trojica iz "Kraljevskog kluba" u Barcu. Posljednji koji je s Camp Nousa preselio na Santiago Bernabeu bio je Argentinac Javier Saviola 2007. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije