ŠUŠKA SE U MEDIJIMA

Raskol u srpskoj svlačionici: Puklo između izbornika Stojkovića i najveće zvijezde momčadi?

29.11.2022.
u 19:01

Izbornik Stojković u uzbudljivom ogledu s Kamerunom u igru nije uvodio, napadača Juventusa, Dušana Vlahovića. Navodno zbog ozljede, no mnogi tvrde kako je riječ o sukobu.

Srbija je nakon poraza protiv Brazila (0:2) i remija s Kamerunom (3:3), unatoč tek jednom osvojenom bodu na SP-u u Kataru, još uvijek u prilici izboriti nastup u osmini finala. Odluka će pasti u posljednjem kolu u ogledu sa Švicarskom. No, tamošnju nogometnu javnost brine jedan detalj zbog kojeg su mediji počeli pisati o sukobu u reprezentaciji. 

Naime, izbornik Dragan Piksi Stojković u uzbudljivom ogledu s  Kamerunom u igru nije uvodio jednu od najvećih zvijezdi, napadača Juventusa, Dušana Vlahovića. 

Potvrdio je nakon utakmice da napadač ima teškoće s ozljedom.

- Vlahović ni danas nije bio sto posto spreman… - priopćio je Stojković. 

Međutim, ono što je uznemirilo duhove bila je Vlahovićeva netipična objava na Instagramu. 

- Uvijek spreman! - napisao je Dušan Vlahović, uz svoju fotografiju s treninga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)


- Mudri golgeter nije htio pričati poslije meča sa Kamerunom. Protutnjao je miks zonom, pored novinara, sa slušalicama u ušima i samo odmahnuo rukom. Bez želje da odgovara na unaprijed poznata pitanja - piše srpski SportKlub. 

Mediji u Srbiji navode kako i to što svi izbjegavaju govoriti o Vlahovićevoj ozljedi sugerira da nešto nije u redu s odnosima u reprezentaciji. 

- Ne znam ima li teškoće s ozljedom ili je nešto drugo u pitanju… Nije pitanje za mene! - rekao je srpski reprezentativac Marko Grujić nakon utakmice s Kamerunom. 

Kako će se rasplesti situacija s Vlahovićem te hoće li se to odraziti na igru Srbije doznat ćemo već u petak kad Orlovi igraju sa Švicarskom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije