promjenio frizuru

Rakitićev novi imidž: Uspoređuju ga s legendarnim napadačem

Marko Lukunic/PIXSELL
21.01.2018.
u 13:59

Je li to Fabrizio Ravanelli? Ivane, što ti je? To su samo neki od komentara na Rakitićev novi imidž. Uoči utakmice protiv Betisa hrvatski reprezentativac odlučio je promijeniti frizuru i ofarbati je u - sivo.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Neki su čak to prokomentirali kao njegov siguran odlazak iz Barcelone i dolazak u Juventus. Dolaskom Coutinha Ivan Rakitić mogao bi preseliti na klupu, a takav rasplet priželjkuju u Juventusu, koji je, kako pišu talijanski mediji, bacio oko na Rakitića i spremni su platiti koliko god Barca traži, piše Goal.com

Inače, Coutinho je stigao u Barcelonu u transferu vrijednom 145 milijuna funti. Usporedbe radi, Ivan Rakitić je u Barcu stigao iz Seville 2014 za 14,5 milijuna funti. Točno 10 puta manje.

- Moje mišljenje nije bitno, ali kad me već pitate, mislim da je sve otišlo predaleko, preveliki je to novac. Coutinhu želim sve najbolje, on je sad dio naše obitelji, dobrodošao u najveći klub na svijetu - rekao je Ivan Rakitić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije