španjolski superkup

Rakitić: Čekali smo svoje šanse i uspjeli zabiti dva gola i zasluženo pobijedili

Ivan Rakitić
15.08.2016.
u 14:33

Sevilla nam nije stvorila praktički niti jednu pravu priliku. Kratko smo svi na okupu, ali mislim da smo dobro reagirali protiv opasne momčadi

Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret u pobjedi Barcelone, u prvoj utakmici španjolskog Superkupa. Na 'njegovom' Sánchez Pizjuánu bilo je 2:0 za Barcu što je velika prednost za 'blaugranu' uoči uzvrata u srijedu na njenom Camp Nouu. 

"Uvijek je teško igrati na Sánchez Pizjuánu, no za mene je to uvijek poseban osjećaj. Čekali smo svoje šanse, uspjeli zabiti dva gola i mislim da smo apsolutno zasluženo pobijedili", rekao je Rakitić nakon utakmice, javlja Goal.

"Sevilla nam nije stvorila praktički niti jednu pravu priliku. Kratko smo svi na okupu, ali mislim da smo dobro reagirali protiv opasne momčadi. Sretni smo zbog pobjede, ali u uzvratu ne bi trebali razmišljati o ovom rezultatu. Najbolje će biti ako ćemo igrati kao da je 0:0", poručio je hrvatski reprezentativac. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije