OGROMAN IZNOS

PSG poslao ponudu: Ovaj vatreni će postati najbolji u povijesti?

NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
24.05.2017.
u 16:32

Talijanski mediji pišu da je PSG poslao ponudu od 55 milijuna eura za hrvatskog nogometaša.

Čini se da će Ivan Perišić ovoga jeta napustiti Inter kojega su nedavno kupili bogati Kinezi. Novi vlasnici moraju prodavati igrače kako bi mogli kupovati svjetske zvijezde jer tako nalaže Uefin fair-play pa bi se mogli riješiti i hrvatskog veznjaka. 

Za Perišića su zainteresirani Chelsea, Manchester United i PSG koji je prvi poslao ponudu. Talijanski mediji pišu da je pariški klub poslao ponudu od 55 milijuna eura.

Ostvari li se ovaj transfer, Perišić će postati uvjerljivo najskuplji hrvatski i preskočiti Matea Kovačića za kojega je Real Interu platio 31 milijun eura. A Italiju bi mogao napustiti i Mario Mandžukić.

je da napadača Juventusa želi Bešiktaš koji mu je, prema talijanskim medijima, već ponudio plaću od sedam milijuna eura. Mandžo bi tako postao drugi najbolje plaćeni igrač iza Luke Modrića koji u Realu godišnje zaradi 7,5 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije