Je li moguće?

PSG je usputna stanica: Real želi da Neymar zamijeni Ronalda?!

FRANCK FIFE/AFP/Getty
01.11.2017.
u 20:12

Neymar je ljetos senzacionalno napustio Barcelonu i otišao u PSG, a prema informacijama koje u posljednje vrijeme stižu iz glavnog grada Francuske, čini se da je Brazilac požalio zbog svog izbora. Iako je PSG nezaustavljiv s napadačkom silom koju uz Brazilca čine i Cavani i Mbappé, Neymar se navodno ne slaže najbolje sa suigračima, ne odgovara mu trener, a ni grad mu nije baš sjeo. Te tvrdnje je potkrijepio i njegov nedavni izlet u Barcelonu gdje je posjetio bivše suigrače, piše Goal.

Mnogi tvrde da Brazilac neće dugo izdržati u PSG-u, a Španjolci čak imaju teoriju da mu je Pariz bio tek usputna stanica i da je Neymarov krajnji cilj - Real Madrid. Njegov je veliki obožavatelj Realov predsjednik Florentino Perez, a Diario Gol piše da je čak i Messi svjestan da će njegov donedavni suigrač završiti u redovima velikog rivala.

Navodno je Perez još ljetos, uoči Neymarovog odlaska u PSG, stupio u kontakt s njegovim menadžerom i ocem i započeo pregovore, a Španjolci tvrde da ček postoji i usmeni dogovor između Reala i Neymara. On bi u redove kraljevskog kluba trebao preseliti idućeg ljeta, a stići će kao zamjena Cristianu Ronaldu koji će tada imati 33 godine.

Mislite da je ovo moguće? Hmm, proteklo ljeto nam je pokazalo da u više ništa ne možemo biti sigurni kad aje nogomet u pitanju...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije