dvojica igrača zaražena

Prvi slučajevi korone na SP-u, pozitivni protivnici Hrvatske: 'Teško je izbjeći zarazu'

SP rukomet, Hrvatska
Foto: Pixsell
19.01.2023.
u 08:49

IHF nije objavio imena, no poznato je da se radi o jednom Belgijcu te jednom Egipćaninu. Obje reprezentacije su s Hrvatskom s tim da su od Egipćana izgubili na početku natjecanja, a s Belgijom tek trebaju igrati.

Na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj na snazi je strogi covid-protokol. IHF testira igrače i pazi da nema zaraženih. Jučer je objavljeno da su dvojica igrača zaražena koronom i poslana u izolaciju, a jedini su pozitivni od 1086 testiranih.

IHF nije objavio imena, no poznato je da se radi o jednom Belgijcu te jednom Egipćaninu. Obje reprezentacije su s Hrvatskom s tim da su od Egipćana izgubili na početku natjecanja, a s Belgijom tek trebaju igrati.

- Teško je izbjeći zarazu, u hotelu su ljudi bez maski, igrači su doveli obitelji... Sve reprezentacije mogu biti pogođene - rekao je belgijski izbornik Yerime Sylla. Pozitivni igrači moraju biti u izolaciji pet dana.

Hrvatska s Belgijom igra u subotu, no da bismo imali šanse za četvrtfinale moramo večeras svladati moćnu Dansku.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije