OSMINA FINALA EL

Prva utakmica se ipak neće igrati u Zagrebu, Dinamo i Tottenham zamijenili domaćinstva!

27.02.2021.
u 20:22

Hrvatski i engleski klub morali su smisliti novi plan zbog epidemiološke situacije

Dinamo i Tottenham doznali su gdje će igrati svoje utakmice osmine finala Europske lige. Kako saznajemo, Uefa je odlučila da će ipak igrati u Londonu i Zagrebu, s tim da je okrenula domaćinstva.
Tako će Modri najprije biti gosti 11. ožujka u Londonu, a uzvrat će se 18. ožujka igrati u Maksimiru. Nagađalo se da će se ti susreti igrati na neutralnom terenu zbog propisa država oko epidemioloških mjera, međutim očito je Dinamo u suradnji s državnim organima dogovorio da Englezi imaju poseban ulaz na granici, da budu u posebnom hotelu i da zasebno treniraju. Stoga je bilo samo nužno okrenuti domaćinstva, jer 18. ožujka, kada se uzvrat trebao igrati u Londonu, u isto vrijeme igra i Arsenal koji, kao pobjednik FA kupa ima prednost, stoga je Uefa odlučila okrenuti domaćinstva Tottenhama i Dinama.
I ispunila želju Joseu Mourinhu koji je rekao kako se nada da će se igrati u Zagrebu jer Dinamo ima dobar stadion. K tome, Dinamo je tako uštedio novac za put na neko neutralno odredište.  
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije