ispali u play-offu

Prva Jakirovićeva reakcija na "nogometni infarkt" Plemića

26.08.2022.
u 08:07

Zrinjski se nije uspio plasirati u grupnu fazu Konferncijske lige nakon što je slabijim izvođenjem penala ispao od Slovana iz Bratislave u play-offu.

Imali su Plemići grupnu fazu u svojim rukama jer je u produžecima svoju odličnu igru golom okrunio Igor Savić za 1:1. Tada je bilo sve do 122. minute kada je Eric Ramirez zabio za 2:1.

U penal seriji igrači Slovana su bili precizniji i uspjeli su u zaista utakmivu za infarkt proći dalje i nekako izbaciti bh. prvaka koji se u obe utakmice predstavio u odličnom svjetlu.

Tijekom utakmice bilo je dosta napeto što je i sasvim logično s obzirom na ulog. Mostarci su imali sve u svojim rukama, ali su na kraju to i ispustili.

"Dobro smo se pripremili za Slovan, imali smo dobre šanse, čekali smo pogreške, ali je i Slovan imao svoje šanse", rekao je Sergej Jakirović nakon utakmice, piše Sportsport.

"Ono što se dogodilo poslije je bilo sjajno i zato je nogomet najljepša igra na svijetu. Hvala navijačima koji su došli, a mi nastavljamo dalje", dodao je trener Zrinjskog.

Nakon odličnog europskog ljeta Zrinjski se sada okreće Europi. Prvi ispit je već u srijedu kada Plemiće čeka teško gostovanje ekipi Borca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije