nogometaši s Pecare

Protiv Radnika se traže ozbiljnost i nova pobjeda

18.05.2019.
u 09:15

Jutro nakon 1:0 pobjede u finalu Kupa BiH protiv Sarajeva, koja nije baš usrećila igrače i pristaše Širokog Brijega, jer Sarajevu je pripao pehar (u prvom susretu na Koševu bilo je 3:0), nogometaši s Pecare imali su trening na Blatu. I jučer su trenirali, ali tek poslijepodne.

Traži se ozbiljnost

- Čekamo utakmicu protiv Radnika, posljednju kući u aktualnoj sezoni. Nakon nje još igramo u gostima kod Čelika pa slijedi raspust - kaže Stipe Marković, za kojega su gledatelji govorili da je bio najbolji protiv Sarajeva (uz Rusa Ivana Enina):

- Ljepše bih se osjećao da sam bio najgori, a da smo osvojili Kup - kaže Stipe, koji je u aktualnoj sezoni od mogućih 3670 minuta (prvenstvo, Kup, Europa) odigrao 3376 minuta, najviše od igrača Širokog. Već 10 godina 25-godišnji Marković (3. prosinca 1993., Kiseljak) stanovnik je Pecare, u sezoni na izmaku po općoj ocjeni najbolji je igrač Širokobriježana:

- Moramo ozbiljno odigrati dvije preostale utakmice. Ima umora, “ozljedica” i zasićenosti, ali moramo biti ozbiljni...

Utakmica protiv Radnika bit će treći međusobni susret Širokobriježana i Bijeljinaca. U prvom dijelu sezone, 12. kolovoza na Pecari bilo je “sirotinjskih” 0:0, dok je u Bijeljini 27. listopada Radnik slavio 2:1 (Peco i Hadžić za domaćina, Eliomar za Široki). Iako utakmica nema poseban značaj, Širokobriježani – igrači i navijači, žele se pobjedom oprostiti od sezone. Trener Goce Sedloski sigurno će dati prigodu nekim igračima koji su tijekom sezone manje igrali.

Moguće promjene

Moguće da naš sugovornik Marković, neumorni Rus Enin te još poneki od standardnih igrača završe na tribinama jer su dosta potrošeni i umorni. Sigurno neće igrati ni Mario Babić, koji je protiv Sarajeva zadobio neugodnu ozljedu kuka i ne trenira. Zvonimir Vukoja prigodu za svoj premijerni službeni nastup dobio je 15-ak minuta već protiv Sarajeva. Među kandidatima su i Danijel Kožul, Domagoj Marušić, Borna Petrović... Mogući sastav: Zlomislić - Ćorluka, Kovačić, Vištica, Kvesić – Matić, Kožul – Marušić, Marić, Vukoja – Jurić (Bilobrk, Perković, Barišić, Stanić, Bagarić, Kožul, Popović, Pamić)... •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije