OŠTAR PREMA TORCIDI

Prosinečki: 'Vi ste dolje u problemu, frustrirani što osamnaest godina niste osvojili prvenstvo'

prosinečki
Reuters/Pixsell
28.08.2023.
u 18:45

U utakmici petoga kola HNL-a između Rudeša i Hajduka, navijači Hajduka su na gledalištu u Kranjčevićevoj podigli transparent na kojem je stajalo: "10 eura, može, hvala. Ipak četniku nije plaća mala." Poruka je bila upućena treneru Rudeša, Robertu Prosinečkom.

Zagrebački klub i njegov direktor Stipe Čondrić osudili su ovakvo ponašanje. HNS je Hajduku odredio kaznu u ukupnom iznosu 5.650 eura. "Malo je reći da sam razočaran. Jer ovo što smo doživjeli u nedjelju od dijela publike, jest najružnije ispoljavanje primitivizma i nekulture", rekao je Stipe Čondrić.

Na događaje se osvrnuo i Robet Prosinečki. "Ružno je i niti malo ugodno, ali sve je već rečeno s tim transparentom. To ide Torcidi na dušu, ali ne znam zbog čega, vjerojatno zbog Marka Livaje. Stojim iza toga što sam rekao o njemu, Livaja je dobar igrač, ali se tako ne može ponašati. Što ima veze to što sam rekao, pa što se ovdje ne smije ništa reći", konstatirao je Prosinečki u razgovoru za Antenu Zadar.

"Uostalom, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Zar smo trebali Vedrana Ćorluku razapeti zbog toga što je rekao kako je Mislav Oršić bolji od Livaje? Ja to ne razumijem", dodao je.

"Vi ste dolje u problemu jer ste frustrirani što osamnaest godina niste osvojili prvenstvo! Normalno je da se onda događaju ovakve stvari. Osamnaest godina već govorite da ćete biti prvaci, ali niste! Što se tiče Torcide, njihova navijanja, punog stadiona i euforije, to je dobro za hrvatski nogomet", ošro je rekao Prosinečki.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?