Izbornik BiH

Prosinečki: Ovdje je najbolje što BiH ima, želimo odigrati dobar susret

22.03.2018.
u 18:53

Najbolji nogometaši Bosne i Hercegovine i danas su zbog loših vremenskih uvjeta trenirali na terenu Trening kompleksa NK Ludogorec, da bi se sačuvao teren za sutrašnju utakmicu reperezentativci BiH, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Izbornik BiH Robert Prosinečki istaknuo je na konferenciji za medije održanoj prije služog benmtreninga da je 'vrijeme nezgodno', ali da je najvažnije da su svi igrači zdravi. 

- Malo je nezgodno vrijeme, snijeg i uvjeti baš nisu idealni za utakmicu ali ćemo biti spremni. Momci su svi zdravi što je najvažnije. Ovo je prva utakmica gdje su i naši tzv. stranci s nama. Najbolje što ima Bosna i Hercegovina je ovdje tako da ćemo sutra odigrati jednu dobru utakmicu bez obzira na uvjete - rekao je Prosinečki. 

Izbornik je naglasio da je sutrašnja utakmica važna, bez obzira što je prijateljska. 

- Nama je svaka utakmica važna i ta sutra koju želimo odigrati dobro. Želimo se dobro uigrati i vidjeti gdje smo. Bugarska ima kvalitetnu reprezentaciju tako da bi sutra mogla biti i jedna dobra utakmica. Rezultat je uvijek značajan za atmosferu ali u ovoj utakmici nije najvažniji, već da vidim sve svoje igrače, da dobiju neku minutažu. Ne samo sutra već i protiv Senegala - rekao je izbornik. 

Smatra da su Bugari uvjek imali kvalitet, te da i ova generacija ima dobrih igrača. 

- Bugarska je uvijek imala kvalitet, iako su u jednom razdoblju propuštali velika natjecanja. Imaju dobrih igrača koji nastupaju u Rusiji, Turskoj, Poljskoj. Dobra su ekipa i raduje nas što ćemo igrati s najboljim reprezentacijama - ističe Prosinečki. 

Vjeruje da loš teren neće mnogo utjecati na igrače. 

- BiH gaji nogomet s dosta dodavanja i dominacije. Ima igrača koji imaju "vic" u igri, koji su talentirani i u tom smislu nam neće odgovarati težak teren, ali oni su profesionalci i vjerujem da im to neće predstavljati problem - objasnio je izbornik i dodao da će Džeko igrati iako se pojavila informacija da u Romi traže da bude pošteđen nastupa. 

Pjanić naglašava da će ekipa ići na pobjedu, iako rezultat nije u prvom planu.

- Nije toliko važasn rezultat jer se ne igra za bodove. Upoznajemo se s izbornikom i najvažnije je da shvatimo što on želi od nas. Naravno da ćemo nastojati pobijediti kada izađemo na teren, ali je važnije da se uigramo - objasnio je nogometaš. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije