reprezentacija BiH

Prosinečki: Osvojili smo prvo mjesto, tako da mogu biti zadovoljan

16.11.2018.
u 08:53

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki zadovoljan je remijem (0:0) sa reprezentacijom Austrije u zadnjoj utakmici grupne faze Lige nacija za reprezentaciju BiH, odigranoj u Beču, te plasmanom u elitu tog natjecanja. 

Prosinečki je nakon utakmice pohvalio svoje igrače ali i navijače BiH koji su u velikom broju došli na stadion "Ernst Happel" podržati reprezentaciju BiH. 

- Ambijent je bio fenomenalan. Znali smo da će biti teško, ali mislim da smo u prvom poluvrmenu bilo bolja ekipa. Pritisak Austrije početkom drugog poluvremena nas je poremetio, ali na kraju smo ispunili cilj. Osvojili smo prvo mjesto, primili samo jedan gol, tako da mogu biti zadovoljan - kazao je Prosinečki nakon utakmice.    

Izbornik vjeruje da ova ekipa može bolje, te još jedanput napomenuo da bi neodlazak BiH na europsko prvenstvo bio neuspjeh. 

- Pokušat ćemo kroz kvalifikacije otići direktno na europsko prvenstvo, bez da nam za to treba Liga nacija - rekao je Prosinečki i dodao da je Pjanić napustio teren zbog pozljede mišića. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije