Reprezentacija BiH

Prosinečki objavio popis za Crnu Goru i Južnu Koreju: Ne zanima me tko je u kojoj ligi!

17.05.2018.
u 19:25

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki objavio je popis igrača koji će se u prijateljskim utakmicama suprostaviti reprezentacijama Crne Gore i Južne Koreje. 

Na novoj Fifinoj ljestvici reprezentacija, BiH je sačuvala svoju 41. poziciju, baš kao i Crna Gora (44.) te Južna Koreja (61.), piše Goal.

Od zvučnijih imena nema Arsenalovog Seada Kolašinca, koji će zbog ozljede propustiti ova okupljanja:

"Kolašinac je nezgodno ozlijeđen pa ga zbog toga nisam uvrstio na popis. Ostali igrači su spremni i u dobroj su formi. Ne zanima me tko je iz koje lige, nego me zanima forma i kvaliteta igrača. Na popisu je pet igrača iz Premijer lige, a na njima je da odluče hoće li ih biti još. Imamo problem na desnom boku i zato smo pozvali Todorovića", rekao je Prosinečki pa zaključio:

"Kroz cijelu godinu igrači su odigrali puno utakmica, a ovo je jedini preostali termin do Lige nacija. Dolazi Svjetsko prvenstvo, nakon toga duga pauza pa ćemo pokušati što bolje iskoristiti ovaj period."

Popis igrača: Asmir Begović, Ibrahim Šehi , Kenan Pirić, Ognjen Vranješ, Toni Šunjić, Ermin Bičakčić, Eldar Čivić, Ervin Zukanović, Darko Todorović, Emir Spahić, Muhamed Bešić, Bojan Nastić, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić, Haris Duljević, Zvezdan Misimović, Kenan Kodro, Elvis Sarić, Goran Zakarić, Haris Medunjanin, Deni Milošević, Edin Džeko, Smail Prevljak, Edin Višća, Riad Bajić, Vedad Ibišević. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije