novi izbornik

Prosinečki danas potpisuje ugovor sa NSBiH

Robert Prosinečki
06.01.2018.
u 10:07

Novi izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki službeno će biti predstavljen danas u Sarajevu, kada će i potpisati ugovor sa bh. savezom.

Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Prosinečki je dobio jednoglasnu podršku članova ovog tijela. 

Prosinečki je rođen 12. siječnja 1969. godine. U trenerskoj karijeri je vodio beogradsku Crvenu zvezdu, turski Kayserispor, te reprezentaciju Azerbejdžana. S Crvenom zvezdom je 2012. godine osvojio Kup Srbije.

Kao igrač je između ostalog nastupao za Dinamo Zagreb, Crvenu Zvezdu, Real Madrid, Barcelonu, Sevillu. Osim nacionalnih prvenstava i Kup natjecanja u zemljama u kojim je igrao, Prosinečki je kao U-20 reprezentativac Jugoslavije došao do titule svjetskog prvaka 1987., sa reprezentacijom Hrvatske osvojio je treće mjesto na SP-u 1998., dok je sa Crvenom zvezdom 1991. bio pobjednik Kupa europskih prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije