SVI PIŠU O NJEMU

Procurio zanimljiv detalj o Modriću, vijest je već obišla svijet!

Reuters/Pixsell
30.06.2018.
u 20:35

O njemu pišu svi svjetski mediji i zapravo je teško pronaći neki detalj o njemu za kojeg dosad nismo čuli

Luka Modrić trenutačno je jedan od najboljih nogometaša svijeta, što dokazuje i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Hrvatski kapetan, iza kojeg je sjajna sezona u kojoj se još jednom okitio europskim naslovom, Hrvatsku na Mundijalu vodi u pobjede. 

Proglašen je najboljim igračem prvog kruga natjecanja, a hrvatski uspjeh u daljnjem natjecanju uvelike će ovisiti o njegovoj inspiraciji. 

Do sada smo odigrali sjajno u skupini i sada moramo tu igru prenijeti na Dansku. Vrijeme je da ova generacija napravi iskorak i ja vjerujem da smo sposobni to napraviti. Vjerujem da ćemo uspjeti prebroditi prvu prepreku koja nas čeka do našeg idućeg cilja - rekao je danas Modrić. 

O njemu pišu svi svjetski mediji i zapravo je teško pronaći neki detalj o njemu za kojeg dosad nismo čuli, ali turski mediji otkrili su jednu zanimljivost. Točnije, otkrio ju je bivši hrvatski reprezentativac Milan Rapaić. 

Otkrio je kako je Luka svojevremeno zamalo završio u Fenerbahčeu, a ta je vijest danas obišla gotovo sve svjetske medije. Luka je toliko zanimljiv da se i takav detalj prenosi u svim relevantnijim medijima. 

- Uvijek tražim igrače za Fenerbahče, a znam ih puno koji bi mogli zaigrati za moj bivši klub. Tako sam svojevremeno Fenerbahčeu preporučio Luku Modrića. On je još bio mlad, igrao je za Dinamo i zamalo je došlo do tog transfera. No, samo godinu dana poslije uzeo ga je Tottenham koji je ponudio ogroman novac, prepričao je Rapaić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije