Borba za Život

Procurile nove neslužbene vijesti o oporavku Michaela Schumachera

Michael Schumacher
Foto: Reuters (Ilustracija)
03.01.2015.
u 16:29

Prema stranim novinskim natpisima, Nijemac je u sve boljem stanju, prepoznaje članove svoje obitelji i svjesno, onoliko koliko su mu trenutne mogućnosti, daje signale koje se mogu definirati i kao komuniciranje s obitelji

Legendarni i proslavljeni vozački as Formule 1 Michael Schumacher sporo se oporavlja od nesreće koju je doživio na skijanju, a do koje je došlo krajem 2013. godine. Od tada se slavni vozač nalazi u stanju kome iz kojeg se počeo buditi. Posljednje informacije govore kako Schumacher prepoznaje članove svoje obitelji, te da nerijetko plače kad čuje djecu i suprugu. Oporavak Michaela Schumachera teče dobro, ali prema svim dostupnim informacijama jako sporo. Prema stranim novinskim natpisima, Nijemac je u sve boljem stanju, prepoznaje članove svoje obitelji i svjesno, onoliko koliko su mu trenutne mogućnosti, daje signale koje se mogu definirati i kao komuniciranje s obitelji. Međutim, službenih potvrda svega navedenog još uvijek nema, a dosta toga je demantirala glasnogovornica Nijemca Sabine Kehm. Ipak, na Michaelov 46. rođendan pojavile su se nove informacije koje ulijevaju nadu."Schumacher ponekad plače, kad čuje suprugu, djecu, pa čak i svog psa. Tu leži snaga čovjeka koji je ganut. Njegovi osjećaji su više nego očiti, to je najbolji znak da je on zatvorenik u nepokretnom tijelu. Mozak mu radi, sve razumije, ali to može pokazati samo suzama", napisao je novinar talijanskih novina Corriere della Serra Giorgio Teruzzi, no još uvijek nema potvrde u istinitost ovih tvrdnji.Schumacher je krajem 2013. godine doživio nesreću na skijalištu, nakon koje je završio u višemjesečnoj komi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije