OBJAVLJENE FOTKE

Procurile fotografije: Hrvatska na SP-u u Rusiji u crnim dresovima!?

Goran Kovačić/Pixsell
17.11.2017.
u 13:57

Portal Todosobrecamisetas često ima insajderske informacija pa objavljuje izgled dresova, znaju pogoditi, ali isto tako znaju u potpunosti promašiti.

Hrvatska nogometna reprezentacija s nestrpljenjem iščekuje ždrijeb za Svjetsko prvenstvo u Rusiji koji će se održati 1. prosinca. Taj ždrijeb iščekuju i navijači, a uz to zanima ih i u kakvim će dresovima naši zaigrati.

Iako još uvijek nije službeno predstavljeno kako bi naši Nike dresovi trebali izgledati, portal Todosobrecamisetas je objavio kako su procurile fotografije te ih je objavio.

Foto: Todosobrecamisetas

 

Nije objavio samo za Hrvatsku, već i za neke druge reprezentacije, a ako se to pokaže točnim, čeka nas velika promjena. Prva garnitura ostala je u prepoznatljivim 'kockicama', dok je veliko iznenađenje rezervna varijanta koja bi, eto, trebala biti crna s narančastim.

Portal Todosobrecamisetas često ima insajderske informacija pa objavljuje izgled dresova, znaju pogoditi, ali isto tako znaju u potpunosti promašiti. Tako su objavili i izgled naših dresova za Euro 2016. godine, ali nisu bili ni blizu...
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije