Pripreme pred nastup u 2. pretkolu Lige prvaka

Pričuve Zrinjskog potopile Čapljinu, Legia doživjela težak poraz u Superkupu od Lecha

09.07.2016.
u 08:00

Manje od 24 sata nakon uvjerljive pobjede nad momčadi sarajevskog Olimpica (3:0), nogometaši Zrinjskog igrali su novu utakmicu, ovaj put je protivnik bila ekipa Čapljine.

Susret s federalnim prvoligašem trener Zrinjskog Vinko Marinović iskoristio je kako bi dao priliku igračima koji nisu igrali u srijedu ili su igrali malo, a u kadru su se našli i mladi nogometaši ponikli u Omladinskoj školi. Takva momčad pobijedila je Čapljinu s 4:0, a golove su dali Benjamin Čolić (2), Matej Sivrić te Miloš Filipović. Zrinjski je počeo u sastavu: Vasilj, Miletić, Radeljić, Stojanović, Čolić, Miketek, Sivrić, Žeravica, Lučić, Pehar i Aćimović. Prvo poluvrijeme Zrinjski je bio puno bolji protivnik, redale su se prilike, a na kraju rezultat je glasio 2:0. Strijelac oba pogotka za Plemiće bio je Čolić. U drugom dijelu Stojanovića mijenja Filipović, a na terenu ista slika, Zrinjski napada, a Čapljina se grčevito brani. Na 3:0 za Zrinjski povisio je Sivrić nakon sjajnog solo prodora. Umjesto Lučića u igru je ušao Kožul, Pehara mijenja Ćavar, a Miketeka Vulić. Konačan rezultat 0:4 postavio je Filipović. Igrom svojih izabranika može biti zadovoljan trener Zrinjskog Vinko Marinović, u dvije pripremne utakmice obrana nije popustila niti jednom, a iskazana je zavidna pucačka forma. Uzme li se u obzir i težak poraz protivnika Zrinjskog u 2. pretkolu Lige prvaka, poljske Legije, nije nerealno očekivati plasman Zrinjskog u iduće kolo najelitnijeg europskog klupskog natjecanja u nogometu. Poljski prvak Legia odigrao je prvi službeni susret i doživio težak poraz u Superkupu.

Legia, kao osvajač dvostruke krune, igrala je protiv finalista Kupa i doprvaka Poljske Lecha te je uvjerljivo poražena s 1:4. Makuszewski, Nielsen i Formell pogađali su za Lech, a Guilherme je bio strijelac za Legiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije