Tuttosport

Preokret u Mandžukićevom transferu, United će Juventusu Marija platiti između 10 i 15 milijuna eura

02.08.2019.
u 12:33

Tuttosport piše da su pregovori Marija Mandžukića s Manchester Unitedom u odmakloj fazi. Hrvatski napadač neće biti dio razmjene Romelua Lukakua i Paula Dybale koju Englezi spremaju s Juventusom. Riječ je o drugim planovima i došlo je do preokreta u idejama.

Konkretno, Talijani donose informaciju da će United Juventusu Marija platiti između 10 i 15 milijuna eura te da će zarađivati otprilike kao i u Juventusu, oko 5,5 milijuna eura po sezoni. Mandžukić je ugovor s Juventusom u travnju produljio do 2021., no tada je trener Stare dame bio Max Allegri, trener koji je bivšeg hrvatskog reprezentativca u Italiju u ljeto 2015. doveo iz Atletico Madrida.

Danas je na klupi Bianconera Maurizio Sarri i on navodno ne preferira stil Mandžukića koji je u Juventusu postao miljenik navijača i jedan od kapetana, uz brojne osvojene trofeje.

Mandžukić bi, naravno, postao prvi Hrvat u povijesti Uniteda u slučaju da do ovog transfera dođe. Posljednjih dana pisalo se o interesu Bayerna te da su mu Bavarci već dali ponudu. Sada Talijani okreću priču u smjeru Premiershipa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije