košarka

Predsjednik Širokog Jelčić poručuje: Naš cilj je 10. naslov

23.05.2019.
u 12:53

Večeras će Široki i Spars s početkom u 20 sati u Širokom Brijegu u sportskoj dvorani na Pecari odigrati treći susret finalnog niza za košarkaškog prvaka Bosne i Hercegovine. Nakon dva odigrana susreta i jedna i druga momčad iskoristile su prednost domaćeg parketa i u večerašnjem susretu s dosta optimizma kreću u nadmetanje.

Uzastopni susreti

U ovogodišnjim prvenstvenim natjecanjima ove dvije momčadi odigrale su šest susreta i imaju izjednačen omjer pobjeda i poraza. I jedna i druga momčad u kompletnom sastavu istrčat će na parket dvorane na Pecari, a što znači da će se u gostujućem sastavu pojaviti i branič Protić koji nije igrao prošli susret u Sarajevu. Očekivati je, kao i u svim njihovim dosadašnjim susretima, uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu do samoga kraja. Mogu odlučivati jedna - dvije lopte, raspoloženi pojedinac. Sastav iz Sarajeva ima nešto iskusniju momčad, dok Širokobriježani imaju mladost i energiju kojoj je teško parirati. U taktičkom smislu ništa se ne može podvaliti jer se momčadi dobro poznaju i nadmudrivanja na tom planu teško je očekivati. U redovima Širokog vlada optimizam, a predsjednik kluba Igor Jelčić poručuje.

Jasan cilj

- Nakon što smo ušli u 2. ABA ligu i finale prvenstva BiH, naš cilj je naslov prvaka i napravit ćemo sve da osvojimo jubilarni 10. naslov prvaka Bosne i Hercegovine. Drago mi je što je se ponovno u gradu stvorila pozitivna atmosfera oko HKK Široki i što sve više navijača dolazi na naše utakmice iz cijele Hercegovine, kao i iz susjedne Hrvatske. Posebno me raduje činjenica da su naši najvatreniji navijači naša djeca iz omladinskog pogona. Na prošloj utakmici u Sarajevu protiv Sparsa, Široki je imao podršku od kluba Pepi sport iz Mostara i zaista svim navijačima zahvaljujem jer bez njih ne možemo ostvariti naše ciljeve. To je sigurno još jedna potvrda da je uistinu sportski ponos Hercegovine. Nadam se da će nas navijači nastaviti pratiti i u nastavku finalnoga niza, kao i iduće sezone u regionalnoj ligi. Naravno, velike zahvale idu i našim sponzorima koji nas godinama podržavaju i bez kojih ne bismo mogli ostvariti ovakve rezultate. Ovom prilikom pozvao bih sve navijače da nas večeras, uz korektno navijanje, podrže do pobjede u trećoj finalnoj utakmici za prvaka Bosne i Hercegovine - zaključio je predsjednik Širokog Igor Jelčić. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije