produžit će ugovor

Poznati sportski novinar tvrdi: Luka Modrić ostaje u Realu i sljedeće sezone

23.04.2022.
u 09:58

Najbolji hrvatski nogometaš u povijesti tako će, prema svemu sudeći, igrati u ‘kraljevskom klubu‘ i 11. sezonu te oboriti još neke legendarne rekorde 

Ako je uopće bilo ikakve sumnje, sada je i ona otklonjena. Luka Modrić (36) ostaje u Realu i sljedeće sezone, tvrdi poznati sportski novinar Fabrizio Romano. Iako stvar još nije službena, čekaju se samo papirologija i završni detalji, prenosi 24 sata.

Najbolji hrvatski nogometaš u povijesti tako će, prema svemu sudeći, igrati u 'kraljevskom klubu' 11. sezonu (u 38. godini života) te oboriti još neke legendarne rekorde. Podsjetimo. Modrić je sa 429 nastupa 19. na vječnoj listi nogometaša Real Madrida, peti među strancima! Već ove sezone mogao bi pasti Pacu Buyo (433 nastupa), a daleko nije ni Cristiano Ronaldo (438). A u prvoj sezoni su ga 'znalci' proglasili najgorim pojačanjem u povijesti Reala...

S Realom je, između ostaloga, osvojio 'La Decimu', a ovog će ljeta proslaviti deceniju u madridskom klubu. Modrić je više puta naglašavao da bi htio završiti karijeru u Realu.

Kako god, bit će ovo još jedna zadovoljavajuća sezona za Luku. La Liga mu ne može pobjeći, tamo samo matematički mora potvrditi naslov, a sada se već polako može gledati i prema polufinalu Lige prvaka, gdje ih dočekuje Guardiolin Manchester City. Pepov 'stroj' melje uzduž i poprijeko tijekom čitave sezone, no postoji li bolji klub od Reala na dvije utakmice? Vjerojatno ne. Kraljevi su ove sezone bili takoreći blagi autsajderi i protiv Chelseaja i protiv PSG-a, a svejedno su stigli na korak do novog naslova europskog prvaka.

Jer i kada sve ide po zlu, samo zovi Luku Modrića da uposli Benzemu 'iza neprijateljskih linija' ili za neku 'vanjsku' koja će onda kružiti naslovnicama svjetskih medija. Ako je itko zaslužio osvojiti Ligu prvaka ove sezone, onda je to Modrić... više od Reala, no oni dolaze u paketu.

Ono što može veseliti navijače hrvatske reprezentacije jest da će Luka i katarski Mundijal dočekati kao igrač najtrofejnijeg europskog kluba, a protivnicima će se ponovno 'lediti krv u žilama' od veznog reda Vatrenih.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije