Omiljen na Otoku:

Poznati komičar ljubio Bilića, a Slaven napadača Sakhoa

Bilić
screenshot facebook
03.03.2016.
u 17:23

Kad Slaven Bilić sa svojim West Hamom pobijedi neku slavnu ili momčad iz vrha Premiershipa, to više i nije neka novost. Srušio je već mnoge ove sezone pa u engleskim medijima ima povlašten status, svi ga hvale i pravi je miljenik navijača.

Danas je ponovno osvanuo na naslovnicama zahvaljujući velikoj pobjedi nad Tottenhamom (1:0), a sve je prštalo od – poljubaca. Naime, otočkim novinarima za oko je zapelo kako je Bilić poljubio u obraz napadača Diafru Sakhoa prije nego što ga je ubacio u igru. To potvrđuje sjajno ozračje u svlačionici Čekićara, a Nane je očito ponovno uspostavio prijateljski odnos s igračima, što donosi rezultate. Bilo je tako i dok je vodio hrvatsku reprezentaciju, no mnogi su mu zamjerali takav odnos s igračima nazivajući ga preopuštenim.

Nakon utakmice intervju s Bilićem odradio je poznati komičar Russell Brand, inače veliki navijač West Hama. I ponovno su padali poljupci!

– Kad je vaš prethodnik Big Sam (Allardyce, op.a.) napravio dobre stvari za ovaj klub, poljubio sam ga. No, što onda moram napraviti za vas nakon nevjerojatnih rezultata i pobjeda nad Tottenhamom, Manchester Cityjem, Arsenalom, Liverpoolom...? Hvala vam na svemu, veliki sam navijač West Hama i cijenimo sve što ste napravili. Sjajan ste menadžer – obasipao je Brand komplimentima Bilića, a hrvatski trener nakon toga se samo nasmijao i pokazao mu da želi poljubac u obraz, prenosi Vecernji.hr

Komičar je s oduševljenjem prihvatio Bilićevu sugestiju, poljubio ga i uzviknuo:

– Ovo je najmanje što mogu učiniti!

Sve što možemo poželjeti jest da ova Bilićeva lijepa priča u Engleskoj potraje što dulje...

Video možete pogledati na https://www.facebook.com/westhamunitedofficial/videos/1133418136691401/

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije