Ženska Premijer liga

POTUKLE SE BH. NOGOMETAŠICE: Jedna završila s potresom mozga

26.07.2020.
u 12:50

Utakmica doigravanja za ulazak u žensku Premijer ligu BiH između SFK Libero Goražde i Sana 2014, pored osam postignutih pogodaka, obilježila su i masovne tučnjave igračica te je jedna od njih imala blaži potres mozga.

Klub iz Goražda na svom Facebook profilu objasnio je što se točno dogodilo.

"Utakmica je bila veoma 'prljava', prvo od igračica Sane uz veliki pritisak trenera i službenog predstavnika gostujuće ekipe. U drugom poluvremenu naše cure su uzvratile istom mjerom tako da je u nekoliko situacija došlo do masovne tučnjave na terenu uz 15 žutih i 2 crvena kartona", priopćili su iz tog kluba.

Ubrzo nakon toga oglasili su se iz ŽF/NK Sana 2014 iz Sanskog Mosta te su oni na svom Facebook profilu objavili fotografiju svoje nogometašice koja je doživjela blaži potres mozga.

"Naša Elmina je imala blaži potres mozga, ali sad je sve dobro", napisali su iz ovog kluba uz poruku da se vraćaju kući.

Što se tiče same utakmice, tu su igračice Sane slavile pobjedu rezultatom 5:3 i tako izborile plasman u Premijer ligu BiH naredne sezone, dok su iz Goražda najavili da ubrzo počinju pripreme za novi nastup u Prvoj ligi FBiH, ali s pomlađenim sastavom, javlja Klix.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?