PSIHIČKI SE SLOMIO

Potresna Đokovićeva ispovijest: Sjedio sam na podu i plakao

19.10.2018.
u 16:15

- Psihički sam tada dotaknuo najnižu točku u svom životu. Plakao sam i pitao sam se je li ovo vrijedno svega. Pitao sam se trebam li uopće nastaviti.

Nekad najbolji tenisač svijeta Novak Đoković prošao je težak put da bi se vratio u sam vrh svjetskog tenisa nakon što je ispao iz 20 najboljih igrača na svijetu. O tome kako se osjećao u tom trenutku ispričao je u podcastu Lewisa Howesa. 

- Psihički sam tada dotaknuo najnižu točku u svom životu. Plakao sam i pitao sam se je li ovo vrijedno svega. Pitao sam se trebam li uopće nastaviti. Sjećam se da sam sjedio na podu, svi su mi govorili da se smirim, da dišem duboko, da uzmem vremena koliko god mi treba - ispričao je Đoković.

Njegovi suradnici tada su ga pitali želi li se i dalje baviti tenisom.

- I onda sam shvatio da ja zaista volim držati reket u ruci. Bilo da je to na središnjem terenu nekog Grand Slama ili običnom teniskom terenu. I dalje volim tu igru - ispričao je Đoković. 

 

Komentara 1

PP
ppp
19:34 19.10.2018.

Sjedio sam na podu i plakao, Onda sam se usrao, Onda sam se usrao.... Totalno nebitne gluposti uvelivavate i pusete da se cini kao nesto a u biti je obicna glupost,bravo vecernji list!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?