TUŽNE VIJESTI

Poslije teške bolesti umro bivši nogometaš (41) europskog velikana i glumac iz kultnog dječjeg filma

svijeća
Pixsabay
13.03.2024.
u 21:31

Dijagnosticiran mu je rak gušterače u kolovozu 2023. godine, zbog čega je povrgnut brojnim testiranjima i operacijama, ali je nakon osam mjeseci izgubio borbu s teškom bolesti.

Bobby Power, bivši nogometaš Manchester Uniteda i glumac iz kultnog filma Jedan je Jimmy Grimble, preminuo je u 41. godini života, javljaju britanski mediji. Power je u mlađim kategorijama nosio dres momčadi s Old Trafforda, no nakon odlaska iz slavne nogometne momčadi završio je karijeru prije nastupa u seniorskoj konkurenciji.

Nakon završetka nogometne karijere, Power se počeo baviti fitnessom i postao jedan od najpopularnijih trenera u Manchesteru. Poweru je dijagnosticiran rak gušterače u kolovozu 2023. godine, zbog čega je povrgnut brojnim testiranjima i operacijama, ali je nakon osam mjeseci izgubio borbu s teškom bolesti. 

 

 

Osim što je igrao za Manchester United i postao motivacijski govornik, ostat će zapamćen i po ulozi Gordona Burleya u kultnom dječjem nogometnom filmu Jimmy Grimble iz davne 2000. godine.

Power je iza sebe ostavio tri kćeri, a nekoliko tjedana prije smrti, 14. veljače 2024. se oženio svojom srednjoškolskom ljubavi. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije