odlazi

Popularni rukometaš oprašta se od reprezentacije: 'Godine su tu i nije mi više lako'

Reuters/Pixsell
26.01.2019.
u 20:20

'Žao mi je radi toga, ali ima puno onih koji čekaju priliku i neću ja tu mnogo nedostajati', poručio je Stevanović

Vratar hrvatske rukometne reprezentacije Ivan Stevanović uoči utakmice sa Švedskom za peto mjesto (20:30) poručio je kako će ključ večerašnje utakmice biti sprječavanje švedskih polukontri i "brzog centra" te naša snažna obrana.  

Ipak, u razgovoru za RTL, Stevanović je poručio kako se današnjom utakmicom oprašta od nacionalnog dresa. 

- Vjerojatno će meni ovo biti zadnji turnir. Nema smisla da se više guram. Ima puno mlađih golmana koji dolaze. Tu su i Fićo, i Mate Šunjić i Pešić koji će uz Šegija nositi reprezentaciju kasnije. Naravno, ako me budu trebali, bit ću ja tu, ali mislim da je moja priča ovdje završena -  rekao je popularni Stivi, a jedan od razloga su godine. 

- Imam već 37 godina i nije mi više ni lako. Nije lako bilo ni prijašnjih godina, ali tu smo svi zajedno. Družimo se i uvijek je lijepo doći tu. Nekada bude teško radi obitelji. Mislim da sam svoj dio dao i da je što se mene tiče taj dio gotov. Žao mi je radi toga, ali ima puno onih koji čekaju priliku i neću ja tu mnogo nedostajati -  poručio je Stevanović i dodao kako mu se teško oprostiti od reprezentacije. 

Utakmica sa Švedskom igra se u 20:30 sati u danskom Herningu.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije