Hari Vukas nakon pobjede

"Ponosni smo što smo na ovaj način predstavili bh. nogomet"

Foto: Stojan Lasić
1/2
02.08.2019.
u 07:28

Ovo je veliki uspjeh za sve, ne samo za nas , već za bh. nogomet

Pod Bijelim brijegom je pao Utrecht, a trener Plemića Hari Vukas je nakon utakmice bio jako zadovoljan i sretan.

"Čestitam mojim igračima koji su stvarno dali zadnji atom za ovaj uspjeh. Pun stadion je pridonio tome da izdrže sve do kraja. Jednostavno, svi smo sretni. Veliki uspjeh, drago mi je da sam dio toga. Grad diše za klub, razveselili smo navijače i nitko nije sretniji od nas", istaknuo je on, prenosi sportsport.ba.

"Nedostajalo nam je osobnosti u prvom poluvremenu. Kao da se uvuklo nešto u nas. Ispucavali smo lopte, a kad smo krenuli igrati naše, dogodio se taj gol, ali dečke nije presjekao gol. U nastavku smo smirili ekipu, rekao sam im da oni to mogu i da Utrecht nije bauk. Zabili smo gol i odvukli utakmicu u produžetke, nismo željeli rotirati. Nisu ni oni puno spremniji od nas, ne mogu se sjetiti neke njihove odlične šanse u nastavku", pojasnio je trener Plemića.

"Očekivali smo te penale, nadali smo se tu nečemu, ali jednostavno se ovako moralo dogoditi. Izdržali smo do kraja i ovaj naš slogan neka traje".

"Veliki je ovo uspjeh za sve, ne samo za nas već za cijeli bh. nogomet. Izbačen je renomiran protvinik iz renomirane lige, tako da smo svi ponosni što smo na taj način predstavili bh.nogomet".

Naredni protivnik je Malme.

"Švedska liga nije kvalitetna kao Nizozemska, ali nećemo nikog podcijeniti. Njihova liga je punom jeku, pripremit ćemo maksimalno ekipu i istrčati ponovno kao vukovi, lavovi. Ugodno sam iznenađen fizičkom spremom naših igrača", rekao je Vukas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije