BAHATA ZVIJEZDA

Policija upala u Realov kamp: Lovili su Jamesa pri 200 km/h

Realov kamp
02.01.2016.
u 09:51

James Rodriguez bježao je policiji, a civilni auto s upaljenom rotirkom lovio ga je sve do ulaska u kamp. Policajci su naredili Jamesu da stane..

James Rodriguez na prvi trening Real Madrida u 2016. godini ušao je sa sirenama u pozadini, ignorirajući zvukovne naredbe policije, piše španjolski AS.
- Odmah se zaustavite! Odmah se zaustavite! - naredio je policajac Jamesu preko razglasa u civilnom policijskom automobilu s upaljenom rotirkom. 
Rodriguez je ignorirao te naredbe i ušao je u Realov kamp Valdebebas. Zaštitari su spustili rampu u policijski automobil nije mogao proći.

Nakon što su se policajci predstavili zaštitarima, ovi su podigli rampu.
Rodriguez je bježao u Audiju RS 7 Sportback koji ima 560 konja. 
- Jurili smo ga pri brzini od 200 kilometara na sat na autocesti - rekli su policajci zaštitarima na ulazu nakon čega su ih ovi pustili u kamp.
Rodrigueza terete za najmanje dvije ozbiljne optužbe, bježanje policiji i prebrza vožnja. Možda je u kamp ušao s vozačkom dozvolom, ali teško će s njom izaći.
Policija već ima iskustva s Realovim vozačima. Karim Benzema je 2013. ostao bez vozačke uz 18.000 eura kazne za prebrzu vožnju na obilaznici kraj Madrida. 
Na mjestu gdje je dopuštena brzina bila 100 km/h, Francuz je vozio preko 200. Lani ga je policija dvaput privela jer je vozio bez vozačke, a automobil su mu zaplijenili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije