Manji incident na Bay Areni:

Policija podnijela krivičnu prijavu protiv Emira Spahića

emir
09.04.2015.
u 12:57

Nakon sinoćnje utakmice između Bayer Leverkusena i Bayern Munchena došlo je do incidenta u kojem je sudjelovao reprezentativac BiH Emir Spahić, javljaju mediji u Njemačkoj

“Obrambeni igrač Bayer Leverkusena se nakon utakmica našao u fokusu policije”, navodi Sport1.de. “Podnesena je krivična prijava. Još uvijek istražujemo kako je došlo do incidenta i tko je kriv”, rekao je glasnogovornik policije u Leverkusenu Stefanie Becker. Da je došlo do incidenta potvrdio je i glasnogovornik Leverkusena Meinolf Sprink koji je rekao kako je nakon utakmice došlo do manjeg sukoba između osiguranja i manje grupe ljudi na čijem čelu se nalazio Emir Spahić. U Bayeru prvo žele razgovarati sa svim akterima, a potom se službeno oglasiti. Prve informacije govore kako je do incidenta došlo zbog želje Spahićevih prijatelja da dođu u VIP ložu na stadionu, gdje se on u tom trenutku nalazio. Ipak, za prelazak sa zapadne na istočnu tribinu nisu imali dozvolu, pa im osiguranje to nije ni dopustilo. Nakon kraće diskusije došlo je do fizičkog obračuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije