SUKOB BOYSA I TORCIDE

Policija o tučnjavi navijača u centru Zagreba: Uhićeno je više od 30 osoba, nekoliko je ozlijeđeno

sukobi navijača zagreb
PIXSELL
30.10.2022.
u 17:18

Kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela „Izazivanje nereda“ je u tijeku - objavila je zagrebačka policija.

Policija se oglasila o današnjem sukobu navijača u centru Zagreba. navode kako je uhićeno više od 30 osoba te da je nekoliko njih ozlijeđeno.

- Danas, desetak minuta iza 13 sati građani su dojavili da je u Ulici Izidora Kršnjavoga i u okolnoj zoni te ulice u tijeku sukob navijača. Žurnim izlaskom na mjesto događaja policijski su službenici spriječili daljnju eskalaciju sukoba navijača u navedenoj ulici te u obližnjoj Pierottijevoj ulici.

Naime, mogući žešći sukob navijača dviju navijačkih skupina spriječen je uhićenjem više od 30 osoba koje su privedene ili se privode u prostorije policije.

U sukobu je ozlijeđeno nekoliko navijača te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice i Kliničkom bolničkom centru Zagreb.  

Kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela „Izazivanje nereda“ je u tijeku - objavila je zagrebačka policija.

Ranije su objavili kako su oko 10 sati građani dojavili policiji o okupljanju 'osoba u Parku mladenaca u Sigetu koje su maskirane te imaju bejzbolske palice'.

- Po dojavi, policijski su službenici dolaskom na mjesto događaja uočili više osoba koje su odbacile drvene palice i dale se u bijeg prema Trnskom, a što je upućivalo na moguće planirani sukob navijača s gostujućim navijačima. Policijski službenici utvrdili su identitet pet osoba za koje je potvrđeno da su pripadnici domaće navijačke skupine, dok je jedna osoba dovedena je u službene prostorije radi utvrđivanja identiteta. Na mjestu događaja policijski su službenici pronašli više drvenih palica koje će biti kriminalističko-tehnički obrađene. Kroz ovakvo postupanje policije spriječen je mogući planirani sukob u kojem su svi oni trebali sudjelovati - poslali su tada u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?