Zidane otkrio više od očekivanog

Pogledajte nezgodu trenera Reala

Zidane
13.04.2016.
u 17:41

Nogometaši madridskog Reala odigrali su sjajnu utakmicu protiv Wolfsburga, pobijedili 3:0 i plasirali se u polufinale Lige prvaka. zidaneova momčad bila je inspirirana, a posebno se to odnosi na Cristiana Roanlda koji je postigao sva tri pogotka. Bio mu je to peti u ligi prvaka, čime se izjednačio s Messijem, a ove sezone u ovom je natjecanju postigao čak 16 pogodaka.

- Ronaldo je pokazao kakav je igrač. On je najbolji  na svijetu! Poseban je, a sve to radi bez odmora. Njemu je potrebna čitava momčad za uspjeh, a ono što mi želimo i ono što on želi jest da predstavlja čitavu momčad, ono što su oni napravili zajedno. Jasno je da ne može svatko zabiti tri gola, rekao je Zidane pa dodao:

- Ovo mi je najslađa pobjeda u trenerskoj karijeri i moja najbolja noć. Rekao sam igračima da možemo proći dalje, ali da moraju biti strpljivi. Oni su me poslušali i došli smo do zasluženog slavlja, kazao je zidane koji je tijekom utakmice imao jednu nezgodu. Naime, u jednom trenutku poderale su mu se hlače, a u današnjem dobu teško je da nešto takvo prođe nezapaženo. Jasno, taj su trenutak snimile kamere pa je video prvo postao hit na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?