AUSTRALIAN OPEN

Pogledajte kako se Čilić razljutio na sutkinju, a onda je 'pomeo' Rafu!

23.01.2018.
u 17:04

Čilić je cijeli meč protiv Nadala igrao sjajno, a možda prijelomni trenutak dvoboja dogodio u drugom setu

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić drugi će put u karijeri igrati polufinale na Australian Openu. Međugorac je nakon tri sata i 47 minuta igre na prvom Grand Slamu sezone nadjačao prvog igrača svijeta Španjolca Rafaela Nadala (3:6, 6:3, 6:7(5), 6:2, 2:0). U odlučujućem petom setu Rafa je kod Marinova vodstva od 2:0 predao meč zbog ozljede. 

Čilić je cijeli meč protiv Nadala igrao sjajno, a možda prijelomni trenutak dvoboja dogodio u drugom setu. Naime, Rafa je uz Marinovu pomoć prvi stigao do prednosti.

Kod rezultata 2:2 i na 'break' loptu naš je tenisač dobio opomenu, jer je prekoračio vremensko ograničenje od 25 sekundi između poena. Nakon opomene napravio je dvostruku pogrešku i Nadal mu je oduzeo servis. 

- Zašto ovo meni uvijek rade!? Zašto! J.... ti m.... u p.... - vikao je Marin na pauzi.

Nakon toga uslijedio je Čilićev preokret. Odmah u sljedećem gemu vratio je servis, te kasnije ponovno napravio 'break' i osvojio drugi set.

U sedmom međusobnom dvoboju to je bila Marinova druga pobjeda protiv Španjolca. Suparnik našem najboljem tenisaču na putu u finale u Melbourneu bit će 49. igrač svijeta Britanac Kyle Edmund.

To će biti njihov drugi međusobni susret, a Marin vodi s 1-0. Njihov susret na rasporedu je u četvrtak u 9.30 po srednjoeuropskom vremenu.

Video možete pogledati OVDJE

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?