ŽESTOKO NABRIJANI NA BARCELONU

Pogledajte kako Modrić i suigrači oduševljavaju Zidanea na treningu

Real Madrid
Screenshot
20.04.2016.
u 11:46

Nogometaši Real Madrida iskoristili su posrtanje Barcelone u posljednja četiri kola u kojima su ubilježili remi i tri poraza te su im se približili na samo jedan bod pet utakmica prije kraja prvenstva.

U srijedu navečer igra se novo kolo u Primeri, a momčad Zinedinea Zidanea dočekat će Villarreal. Prema snimci s jučerašnjeg treninga može se vidjeti koliko su Zidaneovi igraći nabrijani te je jasno da će dati sve kako bi ipak upravo oni stigli do novog naslova u Španjolskoj, prvog nakon četiri godine.

 Nakon što je Mateo Kovačić u ponedjeljak oduševio suigrače, a pogotovo Modrića, prekrasnim pogotkom sada je jednako lijepo zabio i drugi hrvatski reprezentativac. No, potez treninga izveo je Kolumbijac James Rodriguez. Primio je veznjak jednu prizemnu loptu, vješto je podigao sa zemlje te iz okreta volejem poslao u mrežu.

Osim Reala u srijedu navečer igrat će i Barcelona te Atletico Madrid. Prvi gostuju kod Deportiva u La Coruni, dok momčad Diega Simeonea ide na teško gostovanje kod Athletic Bilbaa. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li već u srijedu navečer doći do promjena u vrhu Primere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?