veliki navijač rome

Pogledajte emotivan susret Džeke i dječaka koji je na Božić dirnuo Italiju

05.01.2021.
u 15:45

Mali Davide, veliki navijač Rome i obožavatelj njene bh. legende, dirnuo je Italiju, ali i svijet reakcijom na božićni poklon.

Roditelji su mu za Božić kupili dres Rome s devetkom i Džekinim imenom. Kao i brojni roditelji na božićno jutro snimali su reakciju svog djeteta na poklon koji otvara.

Međutim, ni oni nisu slutili što će kod Davidea izazvati spoznaja da je dobio dres omiljenog igrača. Kada je odmotavajući poklon shvatio da je to Džekina majica, mališan se šokirao i samo ponavljao: "Džeko, Džeko..."

Ubrzo je počeo jako plakati zbog oduševljenja darom. Suze nije prestao liti do kraja videa koji je Roma objavila na društvenim mrežama. Snimka je izazvala oduševljene reakcije.

Duboko dirnut videom bio je i Edin Džeko, koji je Davidea pozvao da ga prvom prilikom posjeti i upozna u klupskom kampu Trigoriji. To se dogodilo jučer, a Davide je naravno bio iznimno uzbuđen kada je stisnuo ruku uzoru i vidio ga uživo. 

Davide je od Džeke dobio dva dresa Rome, a na jednom od njih napisao je: "Za mog prijatelja." 

Po povratku kući Davide je na PlayStationu igrao s Romom, naravno u dresu koji mu je poklonio Džeko. "Više ga neće skinuti", nasmijano je komentirao njegov otac Daniele, piše Index.

 

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
16:54 05.01.2021.

Fino od Džeke svaka čast.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije