i dalje prazni stadioni

Početak proljetnog dijela Premijer lige BiH bez publike

utakmica
22.02.2021.
u 18:23

Proljetni dio Premijer lige Bosne i Hercegovine definitivno će početi bez prisutnosti publike na stadionima.

Stožer za izvanredne situacije RS je danas donio odluku o produžavanju mjera zabrane prisutnosti publike na stadionima, a to znači da se gledatelji još neće vratiti na stadione u Premjer ligi BiH.

"Do 5. ožujka dozvoljavaju se natjecateljske aktivnosti sportskih organizacija i sportaša isključivo bez publike", stoji u točki 10 zaključka sa današnje sjednice Stožera za  izvanredne situacije RS, piše Klix.ba. 

Za povratak publike na stadione u Premijer ligi BiH potrebno je da dozvolu za to daju Krizni stožer FBiH i Stožer za izvanredne situacije RS. Federalne vlasti su u principu za to, no bez dozvole vlasti iz manjeg bh. entiteta Nogometni savez BiH ne može pustiti publiku natrag na tribine.

Proljetni dio Premijer lige BiH počinje subotnjom utakmicom Radnik - Velež u 13 sati, a derbi između Željezničara i Sarajeva igra se 1. ožujka.

Ovom odlukom je jasno da će se sarajevski derbi igrati bez publike, a vidjet ćemo da li će se 5. ožujka promijeniti stanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije