''Hvidra Mostar 2022.''

Počeo Hvidrin malonogometni božićni turnir u Mostaru

14.11.2022.
u 21:27

Herceg je istaknuo kako je Međunarodni božićni malonogometni turnir ''Hvidra Mostar 2022.'' simbol  humanosti, s jedne, i ustrajnosti, s druge strane.

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg, nazočio je večeras otvaranju tradicionalnog 28.  Međunarodnog božićnog malonogometnog turnira ''Hvidra Mostar 2022.''.

U izjavi za medije predsjednik Herceg istaknuo je kako je Međunarodni božićni malonogometni turnir ''Hvidra Mostar 2022.'' simbol  humanosti, s jedne, i ustrajnosti, s druge strane.

''Humanosti jer su ga, u najtežim vremenima, pokrenuli ratni stradalnici koji nisu javnosti ponudili mržnju nego pogled u budućnost, istinsku nadu, i to onda kada nam je bila najpotrebnija. Ustrajnosti jer traje punih 28 godina, pronoseći snažnu, pozitivnu športsku priču i dobar glas o našemu gradu i našoj županiji, čak i daleko izvan granica BiH.

Ponosan sam na činjenicu da je Vlada HNŽ-a dugi niz godina jednim od glavnih pokrovitelja Hvidrina božićnog turnira i što uvijek iznađemo način biti i ostati kako uz naše branitelje i našu stradalničku populaciju, tako i uz ovu mladost koja sudjeluje na ovom reprezentativnom turniru, njegujući uspomenu na ponosne i časne dane. Od srca čestitam još jedan rođendan ovoga športskog događaja i, najavljujući kako ćemo ostati uz našu Hvidru i u godinama koje dolaze, ovogodišnji Međunarodni božićni malonogometni turnir proglašavam i službeno otvorenim.''– kazao je predsjednik Herceg, te izveo početni udarac prvoga susreta ovogodišnjeg Malonogometnog turnira.

Inače, osim seniorskog dijela turnira održat će se odigravanje utakmica malonogometnih ekipa osnovnih škola grada Mostara, a po prvi put u sklopu Božićnog turnira igrat će se i malonogometni turnir za veterane (+37).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije