Željezničar

Počelo postavljanje video nadzora na stadionu Grbavica

stadion
26.12.2016.
u 21:21

Željezničar nastavlja s infrastrukturnim projektima koji će modernizirat stadion, a danas je počelo izvođenje radova na postavci video nadzora i alarma na stadionu Grbavica.

U posljednjih godinu dana Željezničar je implementirao nekoliko važnih infrakturutnih projekata. U proljeće ove godine, nakon niza rekonstrukcija zapadne i južne tribine, stadion Grbavica je dobio dozvolu za odigravanje europskih utakmica, točnije uvršten je u kategoriju 2 shodno pravilniku UEFA-e o kategorizaciji stadiona.

Jedan od uvjeta za uvrštavanje stadiona u kategoriju 3 je postavljanje video nadzora. Prva faza postavljanja video nadzora i alarma počela je danas, a ona podrazumijeva postavku nadzora na lokacije - u i ispred prostorija administracije, Plavi salon, svlačionica, glavni ulaz na stadion, parking, ulaze na zapadnu tribinu i novinarsku ložu.

Video nadzorom će biti obuhvaćena kompletna zapadna tribina s VIP ložom. Radove izvodi tvrtka Gama AA koja će vršiti nadzor 24 sata, priopćeno je iz kluba, prenosi Fena. 

Također, u proteklom razdoblju su završeni radovi na postavci alarma i video nadzora u i ispred prostorija Omladinske škole Željezničar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije