zajednička proslava s navijačima

FOTO Igrači Zrinjskog s navijačima proslavili još jednu uspješnu sezonu, priredili spektakularan vatromet

proslava Zrinjski
Foto: Fena
1/33
Autori: Vecernji.ba, Fena
27.05.2024.
u 22:01

HŠK Zrinjski Mostar na platou ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače organizirao je zajedničku proslavu s navijačima povodom osvajanja Kupa Bosne i Hercegovine i povijesne sezone u kojoj su izborili nastup u UEFA Konferencijskoj ligi.

Navijači su se već od 18 sati počeli okupljati u velikom broju ispred Kosače te su se brojni slikali s peharom osvajača Kupa BiH.

Nakon što su i igrači stigli na plato ispred Kosače navijači su s njima bilježili zajedničke fotografije.

- Nismo ni ove godine iznevjerili naše navijače. Bio je malo žešći ritam zbog europskih utakmica, tako da smo možda u prvenstvu malo podbacili. Ali mogu reći da je plasman u grupnu fazu Konferencijske lige za mene kao titula, Kup je opet nešto specijalno, tako da je, sve u svemu, sezona bila odlična – izjavio je branič Zrinjskog Slobodan Jakovljević, javila je Fena.

Dodao je kako će klub i sljedeće godine imati visoko postavljene ciljeve te kako se nada da će ti ciljevi biti ispunjeni.

Okupljeni su imali prigodu pozdravi i U17 momčad Zrinjskog koja je u protekloj sezoni osvojila naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Za glazbeni dio proslave bio je zadužen Deja Vu bend.

Na kraju proslave priređen je spektakularan vatromet.

Naime, Plemići  su nakon povijesne 2022./2023. sezone u kojoj su osvojili duplu krunu, u protekloj sezoni obranili naslov pobjednika Kupa, dok su u prvenstvu završili drugi.

U nogometnoj povijesti posebno će ostati upisan plasman Zrinjskog u grupnu fazu Uefine Konferencijske lige i domaća pobjeda nad Alkmaarom 4:3, nakon što su Nizozemci vodili 3:0 na poluvremenu.

 

proslava Zrinjski
1/33

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije