Ispravka: Najbolji sportaši općine Prozor-Rama

Pobjednici su Anita Tadić i Ivan Križanac

14.03.2016.
u 07:00

Jučer smo objavili tekst o izboru najboljih sportaša općine Prozor – Rama, u kojem su se nenamjerno potkrale izvjesne pogreške. Ispravljamo ih i ispričavamo se organizatoru, sportašima i čitateljima. Dakle, u Domu kulture u Prozoru održan je 4. izbor najboljih sportaša općine Prozor – Rama za 2015. godinu u organizaciji Sportsko-rekreacijskog saveza, čiji je predsjednik Franjo Križanac pobjednicima poželio u ovoj godini još veće uspjehe.

Pokrovitelj izbora je općina Prozor- Rama. Načelnik općine Jozo Ivančević uručio je pehare Aniti Tadić i Ivanu Križancu, članovima Karate kluba Empi, koji su pobjednici u ženskoj i muškoj konkurenciji. Njima će uslijediti novčane nagrade - po 300 konvertibilnih maraka.

Anita i Ivan u svom su se obraćanju zahvalili roditeljima, općini i svima koji prate njihov rad. U dvorani je među 200 nazočnih bilo puno mladih, koji su pljeskom pozdravili pobjednike. Priredbu su začinile članice vokalno-glazbene skupine Arabella. Za najboljega sportaša u anketi www.ramski-vjesnik.ba izabran je Dane Dedić, nogometaš HNK Rama.

U ime Ramskog vjesnika nagradu mu je uručio Ante Cvitanović. Dodijeljene su nagrade i u drugim kategorijama. Najbolja predkadetska ekipa je HKK Rama. Amila Beganović (Karate klub Empi) najbolja je predkadetkinja, a Josip Tadić (KK Empi) najbolji predkadet. HŽKK Rama najbolja je kadetska ekipa. Monika Raič (KK Empi) najbolja je kadetkinja, a nogometaš HNK Rama Marko Jeličić najbolji je kadet. Anita Tadić (KK Empi) najbolja je juniorka, a Marko Lovrić (HNK Rama) najbolji junior. Drago Raič (KK Empi) najuspješniji je trener, a Ante Džolan (HKK Rama) najbolji veteran. Načelnik općine Jozo Ivančević čestitao je pobjednicima, te obećao bezrezervnu potporu u njihovu radu. Također, zahvalio je i roditeljima sportaša, koji prate i podržavaju njihov rad. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije