MZ Ljubuški

Pobjede i novi vrijedni bodovi za ekipe Graba i Pregrađa

27.07.2018.
u 07:10

U 15. Unitrade - hotel Bigeste malonogometnoj ligi mjesnih zajednica općine Ljubuški u srijedu su na rasporedu bila dva susreta 2. kola u skupinama A i B. U skupini A snage su odmjerili Pregrađe i Studenci te objektivno jači i kompletniji Pregrađani bili su i rezultatski premoćni i uvjerljivi i nadigrali su Studenčane rezultatom 5:2. Studenci su čak iznenadili Pregrađe i poveli 1:0 pogotkom Nikole Jurkovića u 5. minuti, držali prednost sve do potkraj prvog poluvremena, kada Marko Bošnjak u 18. minuti izjednačuje na 1:1, a u posljednjoj, 20. minuti, Ante Bebek dovodi Pregrađe u vodstvo 2:1.

Dominacija

U drugom poluvremenu Pregrađe je i dalje dominiralo i držalo konce igre u nogama i plod takvog odnosa na terenu su tri pogotka Domagoja Kurana - u 25., 30. i 36. minuti, da bi u posljednjoj minuti Jure Dragičević smanjio za konačnih 5:2 za Pregrađe. Nakon 2. kola Pregrađe predvodi skupinu A sa šest bodova, Studenci i Crveni Grm su drugi i treći s po tri, a Humac 2 je na začelju bez ijednog boda.

Vrlo dobru i uzbudljivu utakmicu odigrali su sastavi Vašarovići i Grab u skupini B, u kojoj je višestruki pobjednik Grab odnio pobjedu rezultatom 4:2. Prvo poluvrijeme završeno je vodstvom Graba 2:0, a strijelci su bili Zvonimir Markotić u 12. i Ante Bebić u 18. minuti. No, Vašarovići se nisu predavali i u nastavku utakmice su izjednačili preko Ivana Puljića u 33. i Tomislava Puljića u 35. minuti. Ipak, u preostalih pet minuta Grab dolazi do vrijedne pobjede golovima raspoloženih Zrinka Markotića u 37. i Alena Mušana u 38. minuti.

Grab na vrhu

Grab je prvi na ljestvici sa šest bodova, Ljubuški 2 je drugi s četiri i odigrali su po dvije utakmice, Vitina treća s jednim bodom i jednom utakmicom, Radišići četvrti bez boda i s jednom utakmicom, a Vašarovići posljednji bez boda iz dvije utakmice.

U Ligi mladih, na kojoj igraju igrači starosti do 16 godina, momčad Ljubuški 1 je rezultatom od 2:0 bila bolja od momčadi Cerno/Crnopod/Miletina.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije