u najjačoj ligi

Pletikosa potpisao za Depor: Nisam za penziju, borit ću se

Pletikosa
28.12.2015.
u 15:35

Nikad nisam bio za mirovinu, htio sam igrati i braniti u najjačim ligama. Ovo sam sanjao, rekao je Stipe Pletikosa (36) nakon što je potpisao ugovor za Deportivo...

Sad je i službeno. Stipe Pletikosa novi je golman Deportiva. Španjolski klub potvrdio je to na službenoj stranici. Pletikosa je potpisao do kraja sezone.

- Ovo je veliki klub. Zadovoljan sam što sam došao. Hvala im što su mi ponudili ugovor. Nisam dvojio jer se radi o klubu bogate povijesti - rekao je Stipe Pletikosa koji se vratio iz mirovine i došao u najjaču ligu svijeta.

- U prosincu sam trenirao s privatnim trenerom. Naravno, treba mi malo vremena, ali s obzirom na iskustvo koje imam, trebao bih se u potpunosti vratiti za desetak dana - otkrio je Pletikosa koji će u 37. godini života igrati u ligi s Ronaldom i Messijem.

- Motiviran sam, borit ću se za jedinicu. Pun sam samopouzdanja. Za mene je svaki trening izazov. Nadam se da ću svojim predstavama natjerati upravu da aktivira opciju produljenja ugovora. Nikad nisam bio za mirovinu, htio sam igrati i braniti u najjačim ligama. Ovo sam sanjao - dodao je Pletikosa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije