HŠK Zrinjski

Plemići u Sloveniji hvataju zalet za Europu

19.05.2018.
u 08:00

Jučer je u prostorijama HŠK Zrinjski održana posljednja konferencija za medije u ovoj natjecateljskoj sezoni. Mostarci u nedjelju igraju posljednji susret sezone protiv Krupe (17 sati), a nakon toga je zakazana proslava novog naslova prvaka.

Dobra igra

Iz trenerskog kuta, za trenera Zrinjskog Blaža Sliškovića igra još nije gotova. - Prije svega, htio bih prihvatiti dojam od prošlog tjedna iz Sarajeva. Iako smo igrali u praktički drugom sastavu i što utakmica nije imala neki značaj, onakva igra bila je nedopustiva. Izostali su volja i htijenje. Bio sam razočaran i ljut, bez obzira na sve, to se mora pokazati. Razljutio sam se do mjere u kojoj sam dao izjavu kakvu sam dao poslije susreta. Ali, eto, okrećemo se sad ovoj utakmici koja će ujedno biti i službena proslava novog naslova. Tenzije su, kao i kod igrača, tako i kod mene splasnule u trenu kada smo dobili Široki, a Željo izgubio u Bijeljini. Sigurno je da je to bilo veliko olakšanje u tom trenutku, dosta smo se ispraznili. Nismo toliko spektakularno ni proslavili, vjerujem da će u nedjelju navečer to dosta biti ljepše uz naše navijače i one kojima je Zrinjski u srcu. Samoj utakmici ćemo prići ozbiljno. Volio bih da Krupa dođe u najjačem sastavu da odigramo pravu utakmicu. Mi ćemo protiv Krupe dati priliku igračima koji su iznijeli najveći teret sezone, napravit ću tek neke izmjene, ali mogu reći da je planirano da priliku dobije i Džijan koji je tijekom sezone nije uspio dobiti. Istrčat ćemo u najjačem sastavu, osim Bilbije, koji ima tri žuta kartona. Tako razmišljamo kada je ova utakmica u pitanju. Želimo da svi oni koji dođu budu zadovoljni i, naravno, pokušat ćemo i pobijediti u njoj - kazao je Slišković.

Pripreme u Sloveniji

Baka se dotaknuo i novih priprema koje bi trebale krenuti 11. lipnja. Zrinjski bi na nove pripreme trebao ići u Sloveniju. - Moje su misli usmjerene samo na to. Iako imam ambiciju otići, nisam opterećen time i usmjeren sam samo na Europu sa Zrinjskim. Najvjerojatnije ćemo ići u Sloveniju, a vidjet ćemo hoće li to biti Pohorje na kojemu smo bili smješteni pred utakmicu s Mariborom i gdje nam se svidjelo. U kontaktima smo s ljudima koji vode taj centar, koji je zanimljiv i zbog toga što tu dolazi na pripreme 5-6 jakih klubova. Imali bismo kvalitetne protivnike. Ne kažem da Kupres nije idealan, ali smo ga se malo zasitili, posebno igrači koji su tu dulje vrijeme. Zasitili su se Kupresa i igre, da ne budem krivo shvaćen, protiv Tomislavgrada, s GOŠK-om, Vitezom... ne podcjenjujem nikoga, ali ovu proceduru ćemo promijeniti. Od starta idemo s jačim protivnicima jer sam mišljenja da nakon 20-25 dana priprema moramo biti spremni na to - izjavio je Slišković.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?