Olimpic - Zrinjski

Plemići kod Olimpica bez Pere Stojkića i Steve Nikolića

21.11.2015.
u 06:45

Olimpic je za Zrinjski jedna od njegovih "crnih mačaka". Iako su ih plemići u zadnjih nekoliko susreta pobjeđivali, znali su od njih "stradati" Struka ima dvojbu koga staviti na gol - Lončarića ili Bandića?

Nogometaši Zrinjskog danas će od 13 sati ići na gostovanje jednoj od svojih "crnih mački". Olimpic je puno puta zadavao velike probleme Zrinjskom, momčad je to koja je u nekoliko navrata u potpunosti nadigrala plemiće, ranijih sezona jednostavno im nije odgovarala svojom igrom.

Uspjeh u posljednje vrijeme

Ipak, dolaskom trenera Vinka Marinovića, a u ranijem mandatu trenera Branka Karačića Zrinjskom puno bolje ide protiv "vukova" koji su ih u nekoliko navrata prije toga redovito "trgali" na terenu. Iako je prošle sezone Olimpic Zrinjski prošao u Kupu nakon jedanaesteraca, u te dvije utakmice nije bilo pogodaka, oba su susreta u regularnom dijelu završila 0:0. U prvenstvu Zrinjski ima četiri uzastopne pobjede u međusobnim susretima, dvije pod trenerom Brankom Karačićem, dvije pod Vinkom Marinovićem. Ipak, kao i svaki put do sada, trener Zrinjskog Vinko Marinović bio je odmjeren i studiozan u pristupanju novom protivniku.

- Momčad Olimpica dobro poznajemo jer smo s njima prošle sezone osim u prvenstvu igrali i u Kupu. Radi se o kvalitetnoj momčadi koja je, po mom mišljenju, zaslužila puno više bodova nego što ih trenutačno ima na svom kontu. Utakmica se igra na Koševu gdje Olimpic nije toliko uspješan i ostvario je svega jednu pobjedu protiv Drine. Za nas ova utakmica ima veliki značaj u borbi za vrh prvenstvene ljestvice. Nadam se kako ćemo uz dobru igru i maksimalno zalaganje uspjeti ostvariti povoljan rezultat protiv Olimpica - kazao je na konferenciji za medije glavni trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije