Željezničar

Plavi uvjereni kako na Grbavici mogu preskočiti Široki

Željezničar
19.04.2017.
u 09:00

U Želji su uvjereni kako u utakmici protiv Širokog mogu stići gol zaostatka i plasirati se u finale Kupa BiH, a trener plavih Slavko Petrović vjeruje čak da njegova ekipa može do trofeja kojeg on upravo i brani.

- Ovo je možda i najbitnija utakmica za nas, jer odlučuje oko trofeja, kazao je Petrović u uvodu, dodavši kako od svoje ekipe očekuje da izgara na terenu.

- Igrat ćemo maksimalno ofanzivno kako bismo došli do finala. Svi igrači, koji imaju pravo nastupa, izuzimajući Kerlu, u konkurenciji su, i protiv Širokog ću na teren izvesti najjači sastav.

Malo je teško reći koji je to najjači sastav Želje, jer je Petrović protiv Sarajeva promiješao karte, odmorivši Markovića i Zakarića. Zaigrali su Crnov, kojim je Petrović zadovoljan, te Radinović, od kojeg je strateg Želje očekivao ipak više, s obzirom na to da je odmoran.

Željo je hendikepiran i neigranjem Kerle, koji je dobio crveni karton protiv Sarajeva, a njega će zamijeniti Talijan Boccaccini.

- Mateo je u prednosti nad Osmankovićem, koji je slijedeći igrač iz omladinske škole plavih, koji će izboriti mjesto u početnoj postavi. Ipak protiv Širokog je u prednosti Boccaccini. Možda je prema njemu napravljena i nepravda, jer je u međuvremenu ispao iz ekipe, ali s obzirom na to da je jak u zraku, ipak će početi utakmicu protiv Širokog, najavio je Petrović, čija ekipa će biti lišena pomoći Juga.

- Navikli smo na veliku podršku navijača, ali vjerujem da će naši navijači ispuniti ostale tribine i dati nam vjetar u leđa. Itekako su nam potrebni, jer u ovoj utakmici moramo napadati, a ako budemo igrali kao protiv Sarajeva, ne sumnjam da ćemo dati gol. Izbrojao sam sedam prilika protiv susjeda, koji imaju odličnu defanzivu. Međutim, realizacija je bila nešto lošija, ali i to će se riješiti, nada se Petrović.

Srđan Stanić nije igrao u prvom meču na Pecari zbog kartona.

- Možemo stići zaostatak. Mi smo Željo i nikoga se ne bojimo. Bolji smo i rezultat iz prvog susreta nam daje za pravo da se nadamo prolasku, kratko i jasno je rekao Stanić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije