trpi jake bolove

Pjanić se teško ozlijedio, evo koliko će morati pauzirati

Screenshoot
17.02.2023.
u 19:41

Bh. as Miralem Pjanić (32), teže se danas ozlijedio i zasigurno će jedno vrijeme izostajati s terena. 

Bh. izbornik Faruk Hadžibegić razgovarao je nakon ozljede s Pjanićem. 

- Razgovarao sam s Miralemom Pjanićem više od 15 minuta, a prije nego smo obavili razgovor, pogledao sam i trenutak ozljede. Izgledalo je zaista loše. Međutim, prije ozljede je imao pola sata zagrijavanja i još 20 minuta utakmice i nadam se da se ne radi o teškoj ozljede, zbog koje će dugo izostati s terena. Naravno, nisam doktor, to su samo moja nadanja, pa ćemo sačekati konačnu dijagnozu, rekao je za Avaz  Hadžibegić.

- Šteta zaista, jer je ušao u odličnu formu i ova ozljeda stiže u nezgodan trenutak. U telefonskom razgovoru mi je objasnio da ga jako boli i da hoda na štakama, ali da mora sačekati još dan, dva kako bi obavio detaljan pregled, nakon čega će saznati težinu ozljede i dužinu izostajanja s terena, prenio je ibornik. 

- Želim vjerovati da će nam se javiti s dobrim vijestima i da ćemo ga imati na raspolaganju. Sačekat ćemo rezultate pregleda, a do tada se možemo samo nadati da ozljeda nije teška, ne samo zbog reprezentacije, nego i zbog našeg Miralema – zaključio je prvi strateg bh. tima.

Kako doznaje Avaz, Pjanić je u stalnom kontaktu i s medicinskim timom bh.  reprezentacije. U narednih 48 sati prvo će ledirati ozlijeđeno mjesto, a onda uraditi magnetnu rezonancu zadnje lože koju je ozlijedio.

No, s obzirom na to da će prema prvim prognozama emiratskih liječnika pauzirati najmanje četiri tjedna, teško je i očekivati da će biti spreman za prve kvalifikacijske utakmice protiv Islanda (23. ožujka) i Slovačke (26. ožujka). 

- Neću sigurno biti tu za utakmice reprezentacije u ožujku, što me posebno boli – zaključio je Pjanić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije