Sretan u klubu

Pjanić: Chelsea? Za Romu sam se vezao, tako sam povezan bio samo s Metzom

Miralem Pjanic
05.03.2016.
u 13:06

"Sretan sam u Romi otkako sam stigao. Roma je drugačija od ostalih klubova, uistinu sam se vezao uz klub na način na koji sam povezan jedino s klubom u kojem sam odrastao, Metzom", naglasio je Pjanić

Roma je u sjajnoj formi, protiv Fiorentine su slavili 4:1 i tako stigli do sedme pobjede u nizu u Serie A.

"Cijela momčad je stvarno dobra i zato su stvari lakše. Uistinu puno trčimo na terenu i uvijek imate nekoga tko je slobodan", rekao je veznjak vučice Miralem Pjanić za Roma Radio. 

"Znao sam što je Spalletti napravio u Romi, ali nikad se nismo osobno sreli. On je sjajan trener koji brine o nama. Iako je ponekad tvrd, trener je s kojim možete uvijek razgovarati o bilo čemu i znate da će vas zaštititi ako napravite ono što traži od vas", istaknuo je Pjanić. 

"Spalletti je fokusiran na detalje. Sada ne želimo stati, s ovim samopouzdanjem sve nam se čini jednostavnije. Moramo ovo iskoristiti", dodao je. 
 
"Znamo se svi odlično, osobito na mojoj desnoj strani. Svejedno je igra li Salah, Maicon ili Florenzi, trokut uvijek funkcionira", kaže Pjanić. 

O vlastitoj igri Pjanić kaže kaže ne voli kad nema odlučnosti. Želi uvijek biti na raspolaganju suigračima. 

"Edin Džeko? On želi igrati, kao i svatko. Mi trebamo Edina, a on treba nas da zabija golove", pojašnjava Pjanić. 

"Ovo je čarolija što se dogodilo posljednja dva mjeseca. Mi više nismo momčad koja smo znali da bi mogli biti. Ovo je prava Roma", rekao je. 

Ipak, u Ligi prvaka ih čeka težak zadatak, Real je u prvoj utakmici osmine finala u Rimu slavio 2:0.

"Na žalost rezultat iz prve utakmice nam ne ide na ruku i znamo da nas čeka težak zadatak, ali idemo tamo pokazati da smo u dobroj formi", pojašnjava. U posljednje vrijeme Pjanića se spominje kao novo pojačanje Chelseaja.

"Sretan sam u Romi otkako sam stigao. Roma je drugačija od ostalih klubova, uistinu sam se vezao uz klub na način na koji sam povezan jedino s klubom u kojem sam odrastao, Metzom", naglasio je Pjanić, prenosi Goal. 

"Uvijek sam sanjao da ću ovdje pobjeđivati i nadam se da ću to ostvariti. Nitko nema navijače kao mi. Nadamo se i novom stadionu jer u toj atmosferi bit će gotovo nemoguće igrati našim protivnicima", zaključio je Pjanić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije