Legendarni talijanski reprezentativac

Pirlo imenovao tri najbolja izvođača slobodnih, među njima i Pjanić!

14.06.2018.
u 20:55

Legendarni talijanski reprezentativac Andrea Pirlo otkrio je trojicu igrača koje smatra najboljim izvođačima slobodnih udaraca.

Nekadašnji veznjak Milana i Juventusa nerijetko je smatran najboljim izvođačem slobodnjaka te drži rekord za broj zabijenih slobodnih udaraca u Serie A (28) te je sigurno kako malo tko može dati bolji odgovor na pitanje koji su najbolji izvođači slobodnjaka od upravo - Pirla, piše Goal.com.

"U ovom trenutku tri najbolja su Lionel Messi , Miralem Pjanić i Paulo Dybala ", rekao je Pirlo za Goal.

"Sva trojica su izvrsni izvođači slobodnih."

Kroz proteklih pet sezona, Messi je zabio najviše slobodnjaka u ligama petica , čak 16.

Reprezentativac BiH Miralem Pjanić nalazi se na drugom mjestu s 12 pogodaka, a isto toliko ima i Milanov Hakan Calhanoglu , dok je četvrti Dybala.

Pirlo se nalazi na osmom mjestu zajedno s Mariom Balotellijem sa šest pogodaka iako u Europi nije zaigrao od 2015.

Umirovljeni veznjak prokomentirao je i povratak kontroverznog Balotellija u reprezentaciju koji za azzurre nije zaigrao od Svjetskog prvenstva 2014., ali su ga dvije odlične sezone u Nici vratile u momčad u prijateljskom ogledu sa Saudijskom Arabijom u kojem je zabio pogodak u pobjedi talijanske reprezentacije 2:1 .

"Zaista sam sretan što Balotelli opet igra za Italiju ", započeo je Pirlo.

"Igrao je odlično zadnje dvije godine i naravno da ponovno zaslužuje biti pozvan."

"Ne znam gdje će Mario igrati sljedeće sezone , ali siguran sam da će ga mnogo velikih klubova htjeti tako da na njemu ostaje da odabere najbolju opciju."

Italija će propustiti Svjetsko prvenstvo, a za novog stratega azzurra postavljen je Roberto Mancini dok se Pirlo spominjao kao njegov mogući pomoćnik .  

"Pričao sam s Mancinijem oko te uloge."

"Trenutno učim kako bih dobio sve trenerske licence, a nakon toga ću moći raditi kao trener, no trenutačno još ništa nije dogovoreno za moju ulogu pomoćnog trenera u reprezentaciji. "

Pirlo će po prvi put od 2002. Svjetsko prvenstvo gledati kao navijač, a društvo će mu u kući praviti McDonald'sova dostava McDelivery koja u suradnji s projektom Uber Eats dostavlja hranu ovog slavnog lanca fast fooda za vrijeme Svjetskog prvenstva u čak 26 država.

Uber Eats je pokrenuo potragu za reprezentacijom koju će Pirlo podržati na nadolazećem Svjetskom prvenstvu, a navijači je mogu pronaći pomoću hashtaga #TeamForPirlo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije