Mali nogomet

Petrovdanski turnir na Kočerinu najstariji i najjači

17.06.2017.
u 10:00

U Kočerinu je u četvrtak na igralištu Osnovne škole počeo 39. petrovdanski malonogometni turnir, najstariji i ponajjači u cijeloj regiji, na kojem će uz domaće momčadi zaigrati i hakleri iz cijele BiH. Recimo i da će kočerinskim asfaltom kao i ranije u raznim momčadima zaigrati mnogi reprezentativci BiH, Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Prijavljena 41 momčad

Organizatori - MZ Kočerin, HKUD “Kočerin” i HŠKU “Viganj” zadovoljni su činjenicom kako se prijavila 41 momčad. Turnir se igra u sklopu kulturno–sportske manifestacije “Dani Kočerina 2017.”, a ona u sklopu cjelogodišnje manifestacije “Briješka zvona 2017.”. Četiri najbolje momčadi uz pehare, podijelit će novčani iznos od 10.000 maraka (6000 pobjedniku, 2500 za drugo mjesto, 1000 za treće i 500 za četvrto). Novost je da će se uz seniorski igrati dječji turnir (rođeni 2004. i mlađi).

Turnir je otvorio i blagoslovio župnik župe Kočerin fra Mario Knezović, koji je poželio da “ovo bude festival prijateljstva i sporta”.

Rezultati

Prve večeri postignuti su ovi rezultati: Termin – Sicos 98 (sedmerci), MZ Ružići – Super grill Vinjani 3:4, Pekarna Vilson – Kavana AG Drinovci 2:8, Polog – Ljubotići 2:7. Naslov pobjednika iz 2016. godine brani momčad Vaske benz - Ljuti Dolac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije